5 saltele cu o fermitate ridicată, recomandate pentru persoanele cu dureri de spate

5 saltele cu o fermitate ridicată, recomandate pentru persoanele cu dureri de spate

Alegerea unei saltele poate fi dificilă pentru tine, dacă te confrunți cu dureri de spate. Pentru a reduce presiunea exercitată asupra coloanei vertebrale și a diminua durerea din timpul somnului, poți avea nevoie de o saltea fermă, care să îți ofere un suport adecvat.

Fermitatea ridicată a unei saltele distribuie uniform greutatea corpului, corectează postura și oferă un suport optim, prin care asigură un somn odihnitor.

Descoperă în acest articol care sunt 5 modele de saltele ferme, recomandate pentru a preveni și ameliora durerile de spate.

 

 

  1. Salteaua Super Ortopedică Lux

 

Salteaua Super Ortopedică Lux îmbină avantajele spumei poliuretanice cu cele ale arcurilor, oferind o fermitate ridicată, ce contribuie la reducerea durerilor de spate. Printre principalele calități ale acesteia se află rezistența mare și efectul redus de „val”.

Grosimea saltelei este de 26 de centimetri și poate fi așezată pe orice structură de pat, fără să îi fie afectată fermitatea. În ceea ce privește structura ei, aceasta include arcuri de tip Bonell, plăci de poliuretan, rulouri de poliuretan și exterior confecționat din mătase de Jacquard și bumbac matlasat.

De asemenea, salteaua Super Ortopedică Lux are două fețe, pentru vară și iarnă, astfel încât îți oferă un confort ridicat pe toată durata anului.

 

 

  1. Salteaua Yoga Balance

 

Dacă îți dorești o saltea cu spumă de memorie fermă, îți recomandăm modelul Yoga Balance, realizat dintr-un strat de memory foam de 4 centimetri, ce se adaptează la forma corpului tău și reduce punctele de presiune.

În compoziția acestei saltele se regăsește și un strat de latex, cu o grosime de 4 centimetri și o placă ActiveFlex, de 18 centimetri. Aceasta din urmă este precum o „spumă rece” cu o elasticitate ridicată, care asigură o bună ventilație.

Husa saltelei Yoga Balance este realizată din cașmir, un material luxos obținut din lâna caprei cu același nume, de care te vei îndrăgosti de la prima atingere.

 

 

  1. Salteaua Fitness 4M

 

O altă saltea cu memory foam și o fermitatea ridicată – Fitness 4M – îmbină spuma cu memorie cu fibra de cocos și ortocelul. Astfel, în compoziția ei se regăsește un strat de memory foam de 4 centimetri și unul de ortocel, care are o structură asemănătoare latexului.

Prin urmare, ortocelul permite o bună circulație a aerului și îmbunătățește fermitatea saltelei. Fibra de cocos are o densitate de 100 kg/mc, iar husa este tratată cu extracte din plante, pentru a inhiba dezvoltarea microorganismelor.

 

 

  1. Salteaua Silver Memory 6

 

Stratul de spumă de memorie conținut de Salteaua Silver Memory 6, de 6 centimetri, răspunde la căldura corpului și oferă astfel o experiență personalizată de somn. De asemenea, placa de ELIOCEL asigură o fermitate sporită, fiind un material ferm, ideal pentru un suport ortopedic optim.

Grație acestei compoziții, salteaua Silver Memory 6 este potrivită persoanelor cu dureri de spate. În plus, husa este îmbogățită cu ioni de argint, prin care împiedică dezvoltarea acarienilor și a altor microorganisme dăunătoare, fiind recomandată și celor cu alergii.

 

 

  1. Salteaua Yoga Latex

 

Atunci când nu te poți decide între o saltea fermă și una elastică, poți alege modelul Yoga Latex Cocos. Cu o față mai dură și una mai moale, aceasta permite relaxarea musculaturii și ameliorează durerile lombare.

În compoziția saltelei sunt incluse două plăci de latex cu o grosime de 4, respectiv 7 centimetri, o placă din fibră de cocos de 3 centimetri, o bandă 3D pentru aerisire, o placă AirFlex de 4 centimetri și o husă cu capsule încorporate de Aloe Vera și proprietăți antialergice.

Astfel, indiferent dacă te confrunți cu alergii, dureri de spate sau pur și simplu îți dorești o saltea latex confortabilă, Yoga Latex poate fi perfectă pentru tine.

Ești în căutarea unei saltele ferme, realizate din materiale de calitate și cu o durabilitate ridicată? Atunci toate cele 5 modele prezentate în cadrul acestui articol sunt opțiuni pe care le poți lua în considerare, pentru a reduce durerile de spate și a te bucura de un somn odihnitor.