Cele mai bune saltele cu latex: Top 5 recomandări

Cele mai bune saltele cu latex: Top 5 recomandări

Știm cât este de important pentru tine să te bucuri de un somn odihnitor, motiv pentru care cele mai bune saltele cu latex nu puteau lipsi din oferta magazinului nostru. Iar dacă nu știi cum să o alegi pe cea potrivită, avem câteva recomandări pentru tine, pe care le poți descoperi în continuarea acestui articol.

 

Principalele avantaje ale unei saltele cu latex

 

După cum probabil știi deja, saltelele cu latex sunt apreciate pentru proprietățile lor ortopedice și elasticitatea ridicată. De asemenea, latexul este un material natural, hipoalergenic, ce poate fi utilizat cu succes de către persoanele sensibile la acarieni.

 

În plus, saltelele din latex se remarcă prin longevitatea ridicată, având o durată de viață de până la 20 de ani.

 

Recomandări saltele de latex

 

Suntem un magazin de saltele ce îți pune la dispoziție o varietate de produse de calitate, adaptate nevoilor tale de somn. Iată care sunt câteva dintre cele mai bune saltele de latex pe care le poți folosi:

 

  • Saltea Bellagio Latex

În topul gamei noastre de saltele din latex, se află Salteaua Bellagio Latex, cu 5 zone de confort și duritate moale, medie sau fermă.

 

Latexul Talalay din compoziția ei îți oferă elasticitate și flexibilitate, dar și o bună circulație aerului. Aceasta este perfectă pentru persoanele cu dureri de spate, adulți și copii, deopotrivă, fiind disponibilă într-o varietate de dimensiuni.

 

De asemenea, salteaua Bellagio Latex dispune de certificarea OEKO TEX 100 Clasa 1, ce garantează absența substanțelor toxice.

 

  • Salteaua Yoga Balance

Latex, cașmir și memory foam – toate acestea se regăsesc la Salteaua Yoga Balance. Utilizeaz-o indiferent de greutatea ta corporală, pentru a beneficia de un sprijin optim în timpul somnului.

 

În plus, aceasta este perfectă pentru cei care transpiră excesiv pe durata nopții sau care suferă de afecțiuni ale coloanei vertebrale. 

 

Astfel, salteaua Yoga Balance te ajută la ameliorarea durerilor de spate, dar și la eliminarea energiei statice din corp, grație conținutului de fibre de aur din husă.

 

  • Salteaua Thai Spa

Salteaua Thai Spa nu are o denumire întâmplătoare. Latexul, fibra de cocos și husa din fibră de bambus te invită la relaxare, alcătuind formula perfectă pentru un somn mai bun.

 

Totodată, aceasta îți asigură un suport adecvat pentru spate, cu 7 zone de confort, fiind recomandată persoanelor care caută o saltea cu o duritate fermă. Asemeni celorlalte saltele premium din oferta noastră, și aceasta poate fi configurată la orice dimensiune dorești.

 

  • Salteaua Exclusive Pocket Latex

 

Dacă îți dorești o saltea cu o duritate medie-fermă, îți recomandăm Salteaua Exclusive Pocket Latex. Aceasta are un strat superior din latex, cu o grosime de 7 centimetri și o bază din arcuri împachetate individual, din sârmă oțelită.

 

În compoziția ei se mai regăsește fibra de cocos, care îmbunătățește circulația aerului. Datorită structurii ei unice, salteaua îți asigură un suport adecvat al coloanei vertebrale.

 

  • Salteaua Dream Natura

 

Alege Salteaua Dream Natura, dacă îți dorești un model cu 7 zone de confort din latex natural. Aceasta susține corect coloana vertebrală, umerii, capul, talia, șoldurile, coapsele, genunchii și gleznele.

 

În structura ei se află o placă din latex natural de 18 centimetri și o husă matlasată din bumbac 100%, cu o parte pentru vară și una pentru iarnă.

 

Vrei să achiziționezi o saltea latex, dar nu te poți decide asupra unui model? Atunci contactează-ne și noi îți oferim toate informațiile de care ai nevoie.