Salteaua moale: Când este recomandată și ce model să alegi?

Salteaua moale: Când este recomandată și ce model să alegi?

Calitatea somnului tău este direct influențată de tipul de saltea pe care îl alegi. Dacă unele persoane se pot bucura de un confort sporit pe o suprafață de dormit mai fermă, altele preferă una moale, care să se adapteze cu ușurință la conturul corpului.

Oricât de confortabilă poate fi o saltea moale, aceasta nu este recomandată tuturor persoanelor. În unele cazuri, ea poate cauza o deformare nesănătoasă a coloanei vertebrale. Pentru a face o alegere corectă a saltelei, este bine să ții cont de câteva aspecte, pe care ți le prezentăm în continuarea acestui articol.

 

Ce criterii contează în alegerea saltelei?

 

În magazinul nostru găsești saltele cu niveluri diferite de fermitate, respectiv moale, moale medie, dură medie, fermă și extra fermă. Fermitatea potrivită se alege în funcție de greutatea corporală, astfel încât persoanele până la 90 de kilograme pot opta pentru o saltea moale, care le va oferi un suport adecvat al coloanei vertebrale.

Dacă ai o greutate corporală de până la kilograme, este mai potrivită pentru tine o saltea cu o duritate medie, cele ferme fiind perfecte persoanelor care cântăresc peste 130 de kilograme.

În ceea ce privește poziția de somn, o saltea moale este potrivită persoanelor care dorm pe o parte. Aceasta se va adapta formei corpului și îți va oferi un confort optim în timpul somnului.

În cazul persoanelor cu o greutate mai mare de 90 de kilograme, care își doresc o saltea moale, sunt de preferat modelele mai înalte, cu straturi superioare de spumă, așezate pe arcuri împachetate individual. Acestea oferă senzația de moliciune dorită, dar și un suport adecvat.

 

Ce saltele moi să alegi pentru un somn confortabil?

 

Ai o greutate corporală potrivită pentru a dormi confortabil pe o saltea moale? Atunci îți recomandăm câteva modele regăsite în oferta magazinului nostru.

 

  • Salteaua Royal Seven

Salteaua Royal Seven întrunește toate calitățile unui produs de calitate, menit să îți asigure un somn odihnitor. Cu un strat de memory foam de 7 centimetri, o placă de poliuretan supraelastic și o husă moale din cașmir, dormitul pe această saltea devine un răsfăț veritabil.

 

  • Salteaua Combo Foam Festa

Ce spui de o saltea fabricată în fermitatea dorită de tine? Combo Foam Festa este modelul perfect, care poate fi comandat în densitatea de 3030 kg/mc, pentru o senzație plăcută de moliciune. Aceasta poate fi configurată în funcție de nevoile tale, pentru a fi moale, ortopedică sau superortopedică.

 

  • Salteaua Memory Latex

Dacă preferi o saltea cu spumă de memorie, îți recomandăm Memory Latex. Aceasta îmbină spuma cu memorie cu materialul 3D spacer și latexul. Husa este realizată din cașmir și fibre de aur, fiind în topul celor mai bune saltele moi, ce îți desăvârșesc experiența de somn.

 

  • Saltea Latex Coir Dual Comfort

Când nu poți alege între o saltea fermă și una moale, optezi pentru modelul Latex Coir Dual Comfort. Acesta este realizat din latex natural și cocos, având o parte fermă și una mai moale, pentru a se adapta tuturor nevoilor tale de somn.

Dacă o saltea memory moale este ingredientul cheie pentru odihna ta, descoperă modelul perfect pentru tine în oferta Saltele Online. La noi găsești toate produsele de care ai nevoie pentru un somn mai bun.